sdílet Penzión U Lipna na Facebooku
Penzión U Lipna česká verze  Penzión U Lipna slovenská verzia  Penzión U Lipna english version  Penzión U Lipna deutsch version

Penzión U Lipna Přední Výtoň, Přední Výtoň ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzion U Lipna Prední Výtoň - ubytovanie Predná Výtoň na Lipne Lipenská priehrada...


Penzión U Lipna je koncipovaný skôr ako ubytovňa, vhodná pre rodiny s deťmi, školy v prírode, školské výlety, väčšie skupiny osôb, lyžiarske kurzy a iné kolektívne pobyty (cyklo, rybárčenie, lyže, turistika ....).

Penzion U Lipna - Predné Výtoň - ubytovanie: Novo zrekonštruovaná budova má ubytovaciu kapacitu 46 osôb. Spálne sú priestranné, v každej je 4 až 8 lôžok (1x4, 5x6, 1x8 a apartmán pre 4 os.), Dostatočné množstvo úložných skriniek na bielizeň a osobné veci, veľké skrine, stôl a zodpovedajúci počet stoličku. Sprchy a WC pre izby sú spoločné. Apartmán má vlastnú kúpeľňu s WC, chladničku, varnú kanvicu, kuchynský kút s riadom, stôl, stoličky a úložné priestory. V objekte je uzamykateľná miestnosť pre skladovanie lyží, bicyklov alebo iného športového vybavenia.

Penzion U Lipna - Predné Výtoň - služby: Pri objekte je prírodný ihrisko na loptové hry, ohnisko s posedením a udržiavaná lúka, ktorá prechádza v les. Neďaleko je piesočná pláž s pozvoľným vstupom do priehrady, novo vybudovaný športový areál s preliezkami, antukovými tenisovými kurty, zatrávneným futbalovým ihriskom, asfaltovým ihriskom. V okolí penziónu je vytvorená sieť cyklotrás pre cyklistov. Priľahlé okolité cesty možno využiť pre obľúbené kolieskové korčule, lesné cestičky pre hubárčenie, alebo len tak na prechádzku. Priamo v okolí objektu je možnosť výletov do prírody, vychádzok lodí (výletné i športové), rybárčenie, v zime potom korčuľovanie (veľa km udržiavaných korčuliarskych tratí a prírodných ihrísk na ľadový hokej alebo metanú) a bežky (trate ako na klasiku, tak na voľnú techniku). V okruhu 8 km sa nachádza krytý aquapark, Ski areál Kramolín s výberom zjazdoviek rôznych obtiažností a snowparkom. Pre malé alebo nenáročných lyžiarov či sánkara možno využívať svah priamo na vlastnom pozemku nad objektom.

Penzion U Lipna - Predné Výtoň - okolie: Atraktívna lokalita, kvalitné ovzdušie a krásne prostredie v okolí penziónu poskytuje ideálne podmienky pre organizovanie škôl v prírode. Pre výučbu škôl v prírode (nad kapacitu učebne v objekte) sú zaistené učebne v budove školy cca 100m od ubytovne. Je možné spracovať plán vychádzok, besied, prednášok a výletov, ktorý bude zodpovedať požiadavkám na pobyt, v rámci možností možno zabezpečiť tiež odborný sprievod. Zaistíme autobusovú dopravu do okolia, v zimnom období aj na neďaleké zjazdové trate Hochficht (cca 35km - Rakúsko), Skiareál Lipno (8km) a skipasy.

Typy pokojů
4 lůžkový6 lůžkovýapartmánvícelůžkový
151(1)

Vybavení pokojů: spoločná plne zariadená kuchyňa, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, detská postieľka k dispozícii, Koupelna na podlaží, WC na podlaží, umývadlo na izbe

Základní informace: úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, parkovacia plocha v areáli, domácim zvieratám vstup povolený

Počet podlaží: 1

Nadmořská výška: 775 m n.m

Popis okolí: Léto na Lipně je v případě dobrých podnebných podmínek vskutku pohádkové - není tedy divu, že každoročně láká bezpočet českých i zahraničních turistů k trávení klidné odpočinkové dovolené. Letní čas nabízí mnoho aktivit na poli sportovním i kulturně-společenském. Na své si přijdou jak příznivci klidné relaxace, tak i vyznavači aktivního trávení volného času. Množství nových, kvalitních a udržovaných cyklostezek přímo vybízí k výletům na kolech, malebná lipenská příroda skýtá nepřebernou zásobu zajímavých scenérií pro příznivce pěší turistiky, samotná údolní nádrž Lipno je potom v letním období vhodná pro koupání a nejrozmanitější druhy vodních sportů - yachting, windsurfing, kiteboarding apod. Horní tok Vltavy a jižní část Lipenska jsou skutečným rájem vodáků. Možnosti sportovních aktivit se ale neomezují pouze na vodní sporty, na pomezí mezi sportem a relaxací doplňuje nabídku kupříkladu rybolov, hippoturistika nebo golf, který se těší rostoucí oblibě. Samozřejmostí jsou také možnosti wellness a péče o tělo. K zimnímu období patří především lyže a lyžování. V oblasti jsou jedinečné podmínky jak pro běžkařské, tak také pro sjezdové lyžování. V této souvislosti byl v Lipně nad Vltavou v průběhu několika posledních let vybudován moderní lyžařský areál - Skiareál Lipno -, odkud vycházejí i běžkařské trasy po regionu Lipenska a kde je k dispozici více než 5 km sjezdovek různého typu včetně a dětské části areálu - Foxparku lišáka Foxe. Areál disponuje i restaurací, občerstvením a půjčovnou sportovního vybavení. Jeho součástí je také vyhřívaná bobová dráha, která je k dispozici po celý rok za každého počasí. V blizkosti je take skiareál Hochficht v Rakousku pro náročnější milovníky sjezdového lyžování, snowboardingu.

Tipy na výlet: Český Krumlov - od r. 1963 vyhlášen jako městská památková rezervace a v r. 1992 zařazen organizací UNESCO mezi památky světového významu. Za pozornost stojí zámek, zahrada, světový unikát - divadlo s otočným jevištěm, obrazová galerie Egon Schiele Art Centrum. Vyšší Brod - cisterciácký klášter, křížová cesta Rožmberk - renesanční hrad s nádhernými malířsky bohatě zdobenými interiéry Zlatá Koruna - cisterciácký klášter založen na počátku 14. století Vítkův Hrádek - zřícenina kamenného hradu o který se opírá mnoho pověstí a mnoho dalších zajímavých míst.

Kulturní akce: Léto na Lipně nabízí skvělé příležitosti pro návštěvu mnoha místních zajímavostí,ať již se jedná o historické a technické památky či muzea a galerie se zajímavými stálými expozicemi. Velice oblíbené jsou také místní tradiční historické festivaly a slavnosti, které se v rámci "lipenského kulturního léta" každoročně konají v mnoha obcích regionu.

Dostupnost střediska:


Vlakové nádraží název: Lipno nad Vltavou (8km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Individuální hosté či malé skupiny mají možnost dohody stravování v nedalekém Penzionu U Přívozu, nebo si vařit z vlastních zdrojů v jednoduše vybavené kuchyňce u jídelny. Apartmán má vlastní kuchyňský kout. Pro školy a větší skupiny nabízíme stravování formou jednotných, chutných a zdravých jídel, podávaných 5x denně - snídaně, svačina, oběd, svačina a teplá večeře. Pitný režim zajištěn po dohodě celý den. Po dohodě možnost i druhé večeře. Jídla jsou podávána v prostorné jídelně s moderní výdejnou jídel. Přímo v objektu se nevaří. Provoz dovozu a výdeje jídel i nápojů, stejně tak jako mytí nádobí a závěrečný úklid je schválen hygienikem.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (800m), Půjčovna kol (8 km), Sportovná hala (8 km), Tenisová hala (8 km), Tenisové kurty (500m), Squash (8 km), Bazén krytý (8 km), Volejbalové hřiště (500m), Fotbalové hřiště (500m), Lyžiarska škola (8 km), Lyžiarský vlek (8 km), Půjčovna lyží (8 km), Cyklotrasy, Whirpool (8 km)

Kongresové služby:
Bezbariérový přístup, TV

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumza osobu
1.1-31.12290 - 330, deti/kind - 160 - 180


Měna: CZK

Cena polopenze: 140,-Kč
Cena plné penze: 295,-Kč
Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: dítě do 3let zdarma, apartmán (max. 4os) 1000,-/noc (39 EUR) - 1300,-/noc (50 EUR)

Fotogaléria (2):


Penzión U LipnaPenzión U Lipna
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com