sdílet Penzion PIERROT na Facebooku
Penzion PIERROT česká verze  Penzion PIERROT slovenská verzia  Penzion PIERROT english version  Penzion PIERROT deutsch version

Penzion PIERROT Praha 4, Praha 4 ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzion PIERROT Praha 4, 4 Praha ubytovanie, levné ubytovanie v penzione Pierot v Prahe 4, Praha 4 penziony:


Pension Pierrot v Praze 4 je útulný domek v klidné spořilovské vilkové čtvrti ve stylu třicátých let. Penzion nabízí především nádech rodinné atmosféry a ubytování uvítají především páry ,menší skupinky i rodiny.

Penzion Pierrot Praha 4 - ubytovanie: Penzion Pierrot přivíta své hosty malým občerstvením s láhví dobrého vína i džusu. Pension Pierrot má k dispozici šest lůžek a k dispozici jsou i dvě přistýlky v počtu až do osmi osob. Penzion je vybavený jak pro krátkodobé, tak dlouhodobé ubytování (pračka, připojení na internet či dětský pokojíček v přízemí tohoto přívětivého pražského penzionu)  Pension Pierrot nabízí k ubytování jako komplet čtyřpokojový domek se zahradou, zcela podle Vašich potřeb. V letním období je možno grilovat na zahradě, nebo se osvěžit venkovní sprchou. Domácí mazlíčci jsou vítáni. V zahradě je uzamykatelné kryté garážové stání. Na malém náměstíčku asi dvacet metrů pod Pierrotem je možno rovněž parkovat. Pension Pierrot je nekuřák a chce svůj azyl nabízet voňavý a čistý.

Penzion Pierrot Praha 4 - okolia: Okolí vybízí k vysokému množství dělání různých aktivit. Můžete navštívit například historické jádro města za možností poznání nejkrásnějších památek. Pokud se Vám nebude chtít,v blízkosti se nachází obchodní centrum s poštou, bankou a sportbarem Potrefená husa. Dále se v blízkosti nachází Kunratický les s chráněnou přírodní oblastí Údolí Kunratického potoka.

Typy pokojů
2 lůžkovýpřistýlka
32

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, CD, TV, rádio, pripojenie internetu, spoločná plne zariadená kuchyňa, Koupelna na podlaží, umývadlo na izbe

Základní informace: lékařská služba v dosahu, nefajčiarske miestnosti, garáže, uzamykateľné parkovisko, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Penzion Pierrot se skrývá v klasické vilkové čtvrti ze třicátých let, která je sama o sobě klidovou oázou uprostřed pražského ruchu. Na sever se čtvrť svažuje k botičskému údolí Michle s Hamerským rybníkem, na jihu se rozprostírá rekreační chráněná zóna Kunratického lesa, vynikající prostor pro pěší vycházky. Nedaleké spořilovské sídliště nabízí mnoho provozoven a obchodů, je tu velké obchodní centrum se spořitelnou, bankou, poštou a restaurací. Dobré dopravní spojení umožňuje libovolné výjezdy do centra Prahy i do jejího okolí.

Tipy na výlet: Obvyklým cílem návštěvníků bývá historické centrum Prahy. Nejlépe se k němu dostanete přímým nájezdem na Severojižní magistrálu, nebo metrem, jehož stanice Roztyly je vzdálena 15 min pěší chůzí od Pierrota. Cestou můžete navštívit i Vyšehrad, vystoupíte-li na stejnojmenné stanici metra C.

Pro pěší tůry je ideální rozsáhlý prostor Kunratického lesa s okolními rybníky a
zříceninou Nového hrádku. Pěkná je procházka severním směrem Hamerskému rybníku, jehož okolí disponuje mnoha nabídkami sportovních aktivit i občerstvoven. Pokračovat odtud můžete proti proudu Botiče do přírodního parku Hostivař - Záběhlice a meandry Botiče kolem dřevěné zvonice nebo miniZOO doputovat až k Hostivařské přehradě - a výborně se vykoupat.

Doporučená trasa bus: z metra C, stanice Roztyly - autobusem 118 na zastávku Lešanská (10 min) - nebo busem 136 na zast.Hlavní, pak 150m přes silniční nadjezd na starý Spořilov z metra C, stanice Budějovická - autobusem 118 na zastávku Lešanská (10 min) - autobusem 121 na zastávku Spořilov (10 min) z metra A, stanice Flora - autobusem 136 na zastávku Hlavní, pak 150m pěšky přes silniční nadjezd

Doporučená trasa auto: Ať již přijíždíte z brněnské dálnice D1, Jižní spojky, nebo Pražské magistrály, přímo na Spořilov Vás nasměrují nepřehlédnutelné ukazatele exitů. Penzion se nachází v původní vilkové čtvrti starého Spořilova, v malé uličce Severní II, přímo pod areálem spořilovské základní školy. GPS: 50°2´46. N 14°28´55. E

Dostupnost střediska:


Centrum název: (8 km)

Letiště název: (15 km)

Autobusové nádraží název: (8 km)


Vlakové nádraží název: (3 km)

Metro název: (1,5 km)

Zastávka MDH: (30m)

Zastávka tramvaj: (600m)

Obchod: (300m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Penzion Pierrot Praha 4 - restaurace: Díky dobře vybavené kuchyni si  můžete uvařit cokoli i z vlastních surovin. V kuchyni najdete na přivítanou malou svačinku a teplé i studené nápoje. V letním období se nabízí možnost grilování. Fajšmejkrům je doporučena restaurace Svaté peklo (třicet metrů doprava po Hlavní), kde se můžete dobře najíst, nebo příjemně popít. V pohodlném dosahu jsou i tři další restaurace a kavárna.

Služby:



Sportovní možnosti:
Stolní tenis (1 km), Sportovná hala (1 km), Fittness (1 km), Tenisové kurty (1 km), Squash (1 km), Bazén venkovní (3 km), Bazén krytý (3 km), Sauna (3 km), Plážový volejbal (1 km ), Strelnica (1 km ), Solárium (1 km ), Cyklotrasy (2 km)
Pěší procházkou čtvrt hodiny vzdálený Kunratický les poskytuje možnost volného rekreačního sportování, zejména turistiky a joggingu. V nedalekém Sportovním areálu Hamr u Hamerského rybníka najdete široký rejstřík sportovních aktivit a hřišť, včetně tenisových kurtů a squashe. Výborné dopravní napojení je k vyhlášenému Aqapalace Čestlice, pouhých šest kilometrů odsud po brněnské dálnici, ale i plaveckým stadionům Podolí, či Eden.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum2 lůžkový4 lůžkový6 lůžkovývícelůžkový
1.1-31.121500 - 20002100 - 28002600 - 35003000 - 4000 (8 osob/person)


Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (9):


Penzion PIERROTPenzion PIERROTPenzion PIERROT
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com