sdílet Hotel U Sv. Jana na Facebooku
Hotel U Sv. Jana česká verze  Hotel U Sv. Jana slovenská verzia  Hotel U Sv. Jana english version  Hotel U Sv. Jana deutsch version

Hotel U Sv. Jana Praha 2, Praha 2 ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Garni U Sv. Jana Praha 2 - Praha 2 ubytovanie ...


Hotel Garni U Sv. Jana nabízí jedinečnou příležitost romantického ubytování s nádechem mystiky v budově bývalé fary kostela Sv.Jana Na Skalce. Budova byla postavena architektem A.Wiehlem v roce 1902 a je situována pod kostelem.

Hotel Garni U Sv. Jana: je zasazen uprostřed starodávné zahrady v docházkové vzdálenosti do historického centra města, v blízkosti tramvajové zastávky i zastávky metra. V blízkosti hotelu se nachází známý Faustův dům, který je znám díky staré pražské pohádce a básni J.W.Goetha o Dr. Faustovi a Mefistotelovi.

Hotel Garni U Sv. Jana byl otevřen 1.8.2003 po citlivé rekonstrukci a nabízí ubytování ve 14 pokojích s kapacitou až 45 osob. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou, wifi signálem, satelitní televizí a telefonem s přímou volbou. Recepce hotelu je otevřena 24 hodin denně a hosté zde mohou využít hotelový safe, fax nebo přístup na internet (hotel je pokryt sítí wifi). Je zde také možnost zapůjčení žehličky a žehlícího prkna, stejně jako deštníku.

Recepce ochotně poskytuje informace o kulturních představeních a výletech s možností zakoupení lístku.

Hotel Garni U Sv. Jana nabízí také možnost parkování v zamčené zahradě kostela, pro maximálně 3 automobily nebo je možné využít blízkých Václavských garáží, které se nacházejí cca 300 metrů od hotelu.



Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
6444

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, telefon, kabelová televizia, pripojenie internetu, sat, detská postieľka k dispozícii

Základní informace: sekretárske služby, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, uzamykateľné parkovisko, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Nadmořská výška: 200

Popis okolí: Hotel U Sv. Jana je zasazen uprostřed starodávné zahrady v docházkové vzdálenosti do historického centra města, v blízkosti tramvajové zastávky i zastávky metra. V blízkosti hotelu se nachází známý Faustův dům, který je znám díky staré pražské pohádce a básni J.W.Goetha o Dr. Faustovi a Mefistotelovi.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (500 m)

Vlaková zastávka název: (2 km)

Letiště název: (13 km)

Autobusové nádraží název: (2.5 km)


Vlakové nádraží název: (2 km)

Metro název: (500 m)

Zastávka MDH: (5 m)

Zastávka tramvaj: (5 m)

Obchod: (10 m)

Stravovanie:

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (1 km), Půjčovna kol (1,5 km), Sportovná hala (2 km), Tenisové kurty (1,5 km), Bazén venkovní (2 km), Bazén venkovní vyhřívaný (2 km), Bazén krytý (2 km), Bazén krytý vyhřívaný (2 km), Sauna (2 km)

Kongresové služby:
Telefon, Fax, Připojeni internetu, Úschovna cenných předmětů, Květinová výzdoba

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
1.1-31.121390-16901690-20902290-2695002390-2990 (3 osoby/person)2590-3190 (4 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (10):


Hotel U Sv. JanaHotel U Sv. JanaHotel U Sv. Jana
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com