sdílet Hotel Joseph 1699 na Facebooku
Hotel Joseph 1699 česká verze  Hotel Joseph 1699 slovenská verzia  Hotel Joseph 1699 english version  Hotel Joseph 1699 deutsch version

Hotel Joseph 1699 Třebíč, Třebíč ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


EA Hotel Joseph 1699 Blahoslavova 23 Třebíč - ubytovanie v Třebíči..


Hotel EA Joseph 1699 ***: Při vašem pobytu si můžete plně vychutnat jeho původní historický půdorys – „slepenec“ budov – tzv. kondominium, kdy jednotlivé domy (v našem případě ubytovací jednotky) se vzájemně dispozičně prolínají jak vertikálně, tak i horizontálně. Budovy jsou umístěny ve svahu a převýšení celého komplexu je více jak 8 metrů. Posedíte v prostorách, kde na Vás bude dýchat historie – klenby s lunetami, židovská rituální lázeň mikve, místnost jejíž stěny tvoří skála, ze které neustále prýští voda či zhlédnete historické schodiště vhodně doplněné kovářskými pracemi.

Uvnitř hotelu je ze všech stran chráněný dvůr s překrásným výhledem na město vybízející k posezení a lehkému občerstve

EA Hotel Joseph 1699 *** - Třebíč se nachází jen pár desítek metrů od Přední a Zadní synagogy a do centra města se dostanete během několika minut. Hotel je provozován v kategorii garni. Bohatá bufetová snídaně s domácími moučníky je zahrnuta v ceně ubytování. Pro rodiny s malými dětmi je dětská strava řešena individuálně.

Parkování je zajištěno u hotelu, případně lze využít 3 garážových stání přímo v objektu.

Každý pokoj v EA Hotelu Joseph 1699 je originální, vhodně kopírující atmosféru židovského města. Hotelové chodby vám budou připomínat křivolaké uličky, které dříve opravdu byly průchozí. Z většiny pokojů je jedinečný výhled na město nebo do úzkých uliček židovského města.

Pokoje jsou nekuřácké, vybaveny stylovým nábytkem a mají veškerý komfort - telefon s přímou volbou, LCD TV se satelitním příjmem, bezplatná přípojka na internet, minibar, bezpečnostní schránka, samostatná koupelna se sprchou/vanou a toaletou, vysoušeč vlasů.

Díky svému zachovalému historickému členění, zde mohou trávit čas jak hosté, kteří touží po klidu či obchodní klientela a taktéž rodiny s dětmi, kteří se nebudou navzájem rušit.

Pro rodiny s dětmi zapůjčíme dětskou postýlku, v případě potřeby zabezpečíme zaslepení el. zásuvek

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkovýapartmánpřistýlka
3514

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, TV, telefon, pripojenie internetu, minibar, fén

Základní informace: bezbariérový prístup, Informační služba, lékařská služba v dosahu, garáže, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Dostupnost střediska:


Centrum název: (10 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Celodenné stravovanie je možné v historickom centre mesta, kde nájdete množstvo vyhlásených reštaurácií a krčmičiek. Pripravia Vám tu vynikajúce pokrmy českej i zahraničnej kuchyne a miestne špeciality.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy

Kongresové služby:
Telefon, Fax, Kopírka

Pro uzavřené firemní nebo soukromé společnosti do 20 osob je v hotelu k dispozici malý salonek v dolní, historické části s klenbami a mikví, oddělené od provozu hotelu. Pro větší společnost při firemních setkáních či při školeních (až 35 osob) je vyčleněna část v horní části objektu, taktéž se samostatným přístupem.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 20)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmán
1.1-31.121590189023002719


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (11):


Hotel Joseph 1699Hotel Joseph 1699Hotel Joseph 1699
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com