sdílet Hotel Alice Resort Poppy na Facebooku
Hotel Alice Resort Poppy česká verze  Hotel Alice Resort Poppy slovenská verzia  Hotel Alice Resort Poppy english version  Hotel Alice Resort Poppy deutsch version

Hotel Alice Resort Poppy Karlovy Vary, Karlovy Vary ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Alice Resort Poppy - Březová - Karlovy Vary...


Hotel Alice Resort Poppy Karlovy Vary sa nachádza v príjemnej a pokojnej časti obce Březová u Karlových Varov, obklopený kúpeľnými lesy. Vzdialenosť do kúpeľného centra Karlových Varov je 10 minút jazdy autom. Priamo nad hotelom začínajú turistické chodníky, ktoré hostí dovedú k zaujímavým a historicky významným miestam Karlových Varov.

Hotel Alice Resort Poppy - Karlovy Vary - ubytovanie: Hotel Alice je moderne zrekonštruovaný hotel v Karlových Varoch - Brezové. Celková kapacita hotela je 144 miest v dvojlôžkových izbách a samostatne stojace vile, ktoré sú vybavany vo vysokom štandarde, tj, napríklad minibarom, LCD televízorom, prístupom k internetu, atď V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na vynikajúcu slovenskej kuchyni, k dispozícii je lobby bar so širokou ponukou alkoholických i nealkoholicjých nápojov.

Hotel Alice Resort Poppy - Karlovy Vary - wellness: Celé jedno hotelové podlažie tvoria moderné spa, kde hostia nájdu všetko pre regeneráciu tela i mysle, ako vírivá vane, uhličité kúpele, elektroliečba, magnetoterapia, soľná jaskyňa alebo rôzne typy masáží. Súčasťou vstupu do spa je tiež detský kútik.

Hotelová reštaurácia a vkusne zariadená vináreň slúži na organizovanie spoločenských podujatí, seminárov, svadobných a rodinných oslav.Prosklená predná strana poskytuje príjemné denné osvetlenie, v čase premietania alebo diaprojekce je možné zatemniť ľahkými závesmi.

Hotel Alice Resort Poppy Karlovy Vary - Brezová: ponúka tiež možnosť zaistenia tenisových kurtov. K dispozícii je zmenáreň a hotelový trezor. Hosťom ponúkame parkovanie na vlastnom parkovisku pre 30 osobných áut a 2 autobusy ZADARMO.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmán
46612

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, sat

Základní informace: bezbariérový prístup, izbový servis, zmenáreň, Informační služba, lékařská služba v dosahu, nefajčiarske miestnosti, parkovacia plocha v areáli, vonkajšia terasa, reštaurácia

Doporučená trasa bus: Spojení z letiště Karlovy Vary MHD: bus č. 8 do stanice Na Vyhlídce, přestup na autobus č. 7 do stanice Březová Hotel Alice, Spojení z Dolního autobusového nádraží MHD: bus č. 2 ze stanice Náměstí Horákové do stanice Tržnice, přestup na bus č. 7 do stanice Březová Hotel Alice

Doporučená trasa vlak: Spojení z Horního vlakového nádraží MHD: bus č. 13 do stanice Tržnice, přestup na bus č. 7 do stanice Březová Hotel Alice

Dostupnost střediska:


Centrum název: (4 km)

Autobusová zastávka název: (200 m)

Letiště název: Karlovy Vary (8 km)

Autobusové nádraží název: (7 km)


Vlakové nádraží název: (7 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Hotelová restaurace Vás zve k posezení. V naší nabídce je široký výběr gurmánských specialit české i mezinárodní kuchyně. Hotelová restaurace a vkusně zařízená vinárna slouží k pořádání společenských akcí, seminářů, svatebních a rodinných oslav. Prosklená přední strana poskytuje příjemné denní osvětlení, v době promítání nebo diaprojekce je možno zatemnit lehkými závěsy.

Služby:



Sportovní možnosti:
Golf (5 km), Stredisko zimných sportov (25 km), Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Stredisko letných sportov (1 km)

Hotelová restaurace a vkusně zařízená vinárna slouží k pořádání společenských akcí, seminářů, svatebních a rodinných oslav. Prosklená přední strana poskytuje příjemné denní osvětlení, v době promítání nebo diaprojekce je možno zatemnit lehkými závěsy.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-28.1210001500


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Slevy pro děti v doprovodu 2 platících osob: 0-2 let - 100%, 3-12 let - 50%

Fotogaléria (10):


Hotel Alice Resort PoppyHotel Alice Resort PoppyHotel Alice Resort Poppy
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com